Julklappar?

Jag har hittat en sak jag vill köpa till Kevin.

Om Vetenallen Hugo

En nalle med uppvärmbar vetekudde i "magen". Nallen används varm när ditt barn behöver tröst, har svårt att komma till ro och som hjälp för att lindra småkrämpor. Kyld kan nallen lindra bulor och blåmärken samt användas vid feber som komplement till febernedsättande läkemedel.

Nallen är sydd i bomull och lin samt tvättbar i maskin (ej innerkudden). Vetekudden är fylld med KRAV-odlat svenskt vete.

Källa
Har även hittat en julklapp jag själv vill ha och som skulle passa perfekt för mig med foglossning.

Värmebältet är speciellt framtaget för att lindra värk- och muskelspänningar som sitter i området kring mage och rygg. Detta är en stor hjälp även för gravida. Bältets speciella form medför att värmen fördelas jämnt och det reglerbara kardborr-bandet gör att bältet sitter stadigt runt mage och rygg oberoende av om man sitter, står eller är i rörelse. Stillar även värk vid foglossning och lindrar vid ryggskott och magont. Finns i två storlekar

Källa
Idag har Kevin varit väldigt gnällig och försökt få uppmärksamhet på lite olika sätt. Han ställde sig och dunkade huvudet i bordet och började gråta, så vi skulle tycka synd om honom. Detta gjorde han om och om och om igen, man kunde inte låta bli att fnissa lite för det såg ju så dumt ut. Men, vad gör man inte för lite uppmärksamhet? :P <3 Sötnos.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: